OM OS

Velkommen til Vores hjemmeside og web-shop for erhvervskunder.

 

Vi er en mindre virksomhed som sætter en ære i at servicere kunder store som små. Vi er ikke tilfredse før Vores kunder er det.

 

I 2015 blev vi disponent af RAM Mount i Danmark. RAM Nordic har eksklusiv forhandlingen af RAM Mount i Norden og det gennem dem vi har forhandlingen af RAM Mount i Danmark. Vi har siden opbygget et mindre lager af produkterne, således det er muligt at sende produkter fra dag til dag. Er varen ikke på lager modtager vi vare en gang om ugen fra det svenke centrallager, som har de fleste produkter hjemme. Dette er Jeres sikkerhed for at der ikke skal ventes flere uger på netop de produkter i ønsker.

 

Vi har igennem de sidste år været med mange kunde på besøg for at finde den rigtige løsning for at få den optimale opsætning. Vi har bl.a hjulpet med montering af IPad i ældreplejen - Truckterminaler i logistikken - Tablet og telefoner i landbruget. Hvis I ønsker at vi kommer på et besøg og se på netop Jeres udfordinger så er I velkommen til at kontakte os. 

 

Vi levere produkter til flere forhandlere og virksomheder i Danmark og hvis I som virksomhed skal bruge større mængde eller ønsker at forhandle RAM Mount - så kontakt os og vi finder en god aftale fremadrettet.

 

Som partner med RAM-Mount har vi ikke problemer med at henvie til at hente flere informationer fra RAM-Mount i USA

 

I gennem de sidste mange år har vi set og prøvet mange forskellige produkter, gode som dårlige. Vi har derfor valgt at vi gene vil finde flere kvalitets produkter som Vores kunder kan få glæde af. Vores fornemmeste opgave er at finde frem til leverandører/producenter som kan leverer produkter til gavn for Jer. Når vi taler kvalitet så kikker vi både på selve produkterne og på leverandøreren / producenten. Hvis ikke de kan bakke op omkring deres eget produkt og tage ansvar hvis produktet ikke levere op til hvad kunderne forventer, så kan vi heller ikke bruge Deres produkter.

 

Vi kikker hele tiden efter nye produkter som kan bruges indenfor lager og transport.

 

Håber I finder det I søger ellers er I velkommen til at kontakte os

 

De bedste hilsner 

 

Mikael Skou Thomsen

info@mst-trading.dk

www.mst-trading.dk